مدیرعامل شرکت برق منطقه ای تهران گفت: اگرچه پیک مصرف برق در تابستان گذشته است، اما مصرف برق همچنان بالاست و این نشان می دهد که تولید غیرقانونی ارزهای رمزپایه یکی از مشکلات بزرگ صنعت برق است.
به گزارش خبرنگار تیلانشست خبری فرهاد السخنی مدیرعامل شرکت برق منطقه ای تهران امروز پنجشنبه (12 آبان 1403 هجری شمسی) در حاشیه بیست و چهارمین نمایشگاه بین المللی صنعت برق برگزار شد.
شوهانی با اشاره به اینکه شرکت برق منطقهای تهران مسئولیت توسعه شبکههای برتر انتقال و توزیع برای تامین زیرساختهای تامین برق در استانهای تهران، البرز و قم را بر عهده دارد، گفت: شدت مصرف انرژی در ایران بالا است و این مسئولیت بر عهده ماست. در این شرایط می توانیم برق پایدار را تامین کنیم.
وی افزود: نزدیک به 10 میلیون مشترک و 20 درصد کل انرژی مصرفی کشور در حوزه این شرکت متمرکز است. ما در تلاش هستیم تا در این فرمانداری ها که حدود 30 هزار کیلومتر مربع مساحت دارند، به پایداری برق دست یابیم.
مدیرعامل شرکت برق استان تهران با بیان اینکه شهر تهران محدودیت های ویژه ای دارد و باید ظرفیت هایی را برای تامین برق پایدار در آن ایجاد کنیم و از طریق چندین مگا پروژه که پیش بینی کرده ایم، حدود 2500 مگا ولت به ظرفیت زیرپوشش ها اضافه می کنیم. استان ها .
وی همچنین گفت: حدود 25 درصد از 10 هزار و 500 برنامه کشور باید تا پیک مصرف در سال آینده در برق منطقه ای تهران اجرا شود.
بیشتر بخوانید:
افزایش هزینه های عملیاتی صنعت برق به دلیل فرسایش شبکه انتقال
سخنانی با اشاره به خوردگی شبکه برق افزود: بر اساس شاخص های ارزیابی استاندارد شبکه، تلفات شبکه انتقال در بخش برق منطقه ای تهران کمتر از سه درصد است، اما خوردگی هزینه های عملیاتی نگهداری را افزایش می دهد. شبکه در مجموع 20 تا 30 درصد شبکه برق تهران از توزیع تا انتقال فرسوده است.
وی تصریح کرد: در این منطقه وضعیت البرز و قم بهتر است. چون پیک مصرفی که در تهران داشتیم را در این دو استان نداشتیم و توانستیم برنامه های عملیاتی بیشتری را اجرا کنیم اما یکی از برنامه هایی که برای سال آینده در نظر داریم ایجاد ظرفیت حدود هزار مگاوات آمپر است. در تهران
مدیرعامل شرکت برق منطقه ای تهران همچنین اظهار داشت: سرمایه گذاری در توسعه صنعت برق صرفه اقتصادی ندارد و جذب سرمایه خصوصی سخت است. هزینه هر کیلووات برق مصرفی بالاتر از 8 سنت است اما در بهترین شرایط حتی یک سنت هم به مشترکان نمی فروشیم که منابع مالی را محدود می کند. در این شرایط تلاش کردیم رشد زیرساخت برق تهران را 8 درصد نشان دهیم و امیدواریم در سال آینده به 10 درصد برسیم.
وی با اشاره به اینکه تابستان امسال شاهد قطعی برق در استان تهران بودیم، افزود: بخشی از قطعی برق مربوط به تراز تولید بود. ظرفیت تولید 12 هزار مگاوات در تهران داریم که تقریباً 8500 تا 8600 مگاوات آن در حال بهره برداری است و به همین دلیل تقریباً 2000 مگاوات برق از استان های همجوار برای حفظ پایداری شبکه عبور می کرد، اما وجود داشت. قطعی برق و بسیاری از آنها مطلوب نبوده است.
السکانی در بخشی دیگر از سخنان خود با اشاره به برخی شایعات مطرح شده در فضای مجازی درباره نیروگاه منتظر القائم گفت: در ابتدای تعویض سوخت مقداری دود از اگزوز مشعل ها خارج شد، اما این دود به وجود آمد. خاص نیست مشکل در دایره رخ می دهد.
وی همچنین با بیان اینکه بین 700 تا 1000 مگاوات کمبود برق در تهران داریم، گفت: در حال حاضر پیک مصرف برق را پشت سر گذاشته ایم، اما مصرف برق همچنان بالاست که نشان می دهد تولید غیرقانونی ارزهای دیجیتال یکی از اصلی ترین موارد است. دلایل صنعت برق مشکلاتی خواهد داشت