احسان فرهی در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار تیلا با اشاره به موفقیت 11 روستای فعال اقتصادی در فرمانداری های مختلف اظهار کرد: این روستاها در فرمانداری هایی ایجاد شد که روستاهای اقتصادی تاکنون مقاومتی در آنها نداشته اند.
وی با اشاره به اینکه روستاهای اقتصاد مقاومتی فضای آموزشی برای ارائه راهکارهای مناسب کسب و کار هستند، گفت: تاکنون 120 هزار نفر در این روستاها مهارت های فنی و حرفه ای را فرا گرفته اند.
فرهی تولید و بازاریابی را یکی دیگر از زمینه های موفقیت این روستاها برشمرد و گفت: متقاضیان ایجاد فرصت های شغلی در فرمانداری ها می توانند پس از مطالعه و انجام آزمون های کارشناسی در زمینه شغل مورد نظر خود فضای کاری را ایجاد کنند.
دبیر ستاد اقتصاد مقاومتی بسیج، هزینه اولیه احداث این روستاها را حدود سه میلیارد تومان عنوان کرد و افزود: صاحبان مشاغل می توانند برای ایجاد روستا یا فعالیت در این روستاها به استقرار بسیج استان خود مراجعه کنند.
وی بیان کرد: اعطای وام های کم بهره، ارائه آموزش های فنی و حرفه ای و حمایت در حوزه بازاریابی و فروش از زمینه های حمایتی صاحبان مشاغل است.
دبیر قرارگاه اقتصاد مقاومتی بسیج با اشاره به شعار سال کاهش تورم و رشد تولید خاطرنشان کرد: تا پایان سال 6 روستای اقتصاد مقاومتی دیگر در سایر استان ها ایجاد می شود.
iribnews به نقل از تیلا