رئیس دانشکده روانشناسی و مددکاری اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: 3 و 4 دهم جمعیت جهان دچار افسردگی هستند.
به گزارش خبرنگار تیلا، دکتر مسجدی در مراسم افتتاحیه رسمی دانشکده روانشناسی و خدمات اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از پوشش بیمه ای خدمات روانشناختی خبر داد و خواستار تلاش برای پیشگیری از اعتیاد اینترنتی و تربیت نادرست شد. در کشور.
رئیس دانشکده روانشناسی و مددکاری اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: حدود 400 پژوهش با همکاری سایر گروه ها در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در حال انجام است.
همانطور که علی رضا زالی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در این مراسم گفت: آسیب شناسی روانی به الگوی اجتماعی انتزاعی برمی گردد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی بر لزوم تربیت فارغ التحصیلان رشته روانشناسی تاکید کرد و گفت: روانشناسان جوان در ارائه خدمات اجتماعی باید از مهارت کافی برخوردار باشند.
علیرضا زالی با اشاره به 300 هزار دانشجوی روانشناسی در کشور افزود: اهمیت سلامت روان و سلامت جامعه در شبکه بهداشت و درمان کشور زیاد است و باید به استانداردهای جهانی نزدیک شود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افزود: آمار سلامت روان کشور باید از 10 سال به 5 سال کاهش یابد تا در برنامه ریزی مداخلات به موقع اطلاعات به روزتری داشته باشیم.
علی رضا زالی نیز با ابراز تاسف از تاخیر در تشخیص اوتیسم، گفت: با تشخیص زودهنگام و در سن کمتر از دو سال می توان این بیماری را درمان کرد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: برای تشخیص زودهنگام این گونه بیماری ها باید به رفتار کودک و اقدامات متقابل توجه شود.
علی رضا زالی گفت: انگ زدن به بیماران روانی مهم ترین خیانت به شهروندی است و این بیماری ها مانند سرماخوردگی باعث تاخیر در مراجعه به درمان می شود و مقاومت در این زمینه وجود دارد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به اینکه برخی از بیماری های جسمی ریشه روانی نیز دارند، اولین وظیفه روانپزشک را رفع انگ زدگی دانست که رسانه ها نیز در این امر نقش اساسی دارند.
علی رضا زالی افزود: درمان های غیردارویی بهترین راه درمان این بیماران است.