افزایش ۳۰ درصدی توان عملیاتی اورژانس در اربعین
اخبار اخبار عمومی

افزایش ۳۰ درصدی توان عملیاتی اورژانس در اربعین

تبلیغات بنری


رئیس سازمان اورژانس کشور از افزایش 30 درصدی ظرفیت عملیاتی یگان اورژانس در بدو عزیمت زائران برای شرکت در مراسم پیاده روی یوم الله اربعین الحسین علیه السلام خبر داد.

افزایش 30 درصدی ظرفیت عملیاتی اورژانس در الاربعین

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا وسیما ، موید فر در نشست خبری با اشاره به اینکه تا نقطه صفر مرزی برای اورژانس کشور تکلیف عملیاتی تعیین شده است، گفت: 271 آمبولانس، 44 اتوبوس و 14 دستگاه. آمبولانس‌ها در مسیر پیاده‌روی اربعین تا پایانه‌های مرزی مستقر می‌شوند.

وی ادامه داد: 4 واحد آزمایشگاهی، 14 فروند بالگرد و سه فروند هواپیما در روزهای حرکت تا بازگشت زائران اربعین در نقطه صفر مرزی مستقر خواهند بود.

وی در خصوص پایش بهداشتی زائران خارجی که از ایران عازم عراق می شوند، گفت: سلامت همه افراد از جمله افرادی که از پاکستان وارد کشور می شوند، پایش می شود و یک سری واکسیناسیون انجام می شود که امسال تب دنگی به آن اضافه شد.

رئیس سازمان اورژانس کشور تایید کرد: در صورتی که فردی علائم تب دنگی را نشان دهد به سرعت معاینه می شود و در صورت مثبت بودن جواب آزمایش از ورود وی به کشور منع می شود.

میادفر در خصوص شیوع سرخک در عراق و توصیه هایی که به زائران برای واکسیناسیون قبل از سفر می شود، گفت: همچنان توصیه می کنیم از افراد در معرض خطر و مبتلایان به بیماری های زمینه ای عیادت کنند.

میادفر با اشاره به پایداری هوای گرم در کشور با اشاره به اینکه از جمله دغدغه های بهداشتی زائران، تامین زنجیره غذایی سالم و نظارت جدی در این حوزه است، گفت: چالش اصلی این روزها گرمازدگی است. از زائران.»

وی با اشاره به اینکه بیش از 300 هزار لیتر سرم برای استفاده در مرزها تهیه شده است، گفت: هماهنگی های لازم با شرکت های تولیدی برای تهیه سرم های بیشتر انجام شده است.

رئیس سازمان اورژانس کشور که مسئولیت کمیته بهداشت و درمان قرارگاه اربعین را بر عهده دارد، توسعه زیرساخت‌ها در گذرگاه‌های مرزی با کشور عراق را در بهبود خدمات رسانی به زائران موثر دانست. زیرساخت های ثابت در گذرگاه های مرزی با عراق بهبود یافته است. حدود 50 درصد افزایش یافته است.

میادفر اظهار داشت: با کاهش توقف در نقطه صفر مرزی، مشکل گرمازدگی زائران نیز کاهش می یابد.

رئیس کمیته بهداشت و درمان ستاد مرکزی اربعین حسینی خاطرنشان کرد: سال گذشته موردی از فوت زائران بر اثر گرمازدگی در کشور نداشتیم.

وی تصریح کرد: قرار است از امروز 10 بیمارستان صحرایی از کرمانشاه تا مرز رمدان مستقر شوند و طبق برنامه زمان بندی شده مستقر می شوند و در صورت نیاز تعدادی پزشک و پرستار آماده اعزام خواهند بود.

میادفر به ثبت سالگرد اورژانس اشاره کرد و افزود: خانواده اورژانس شامل بیش از 26 هزار نفر است که خدمات رایگان ارائه می کنند.

وی از صدور مجوز مرکز تحقیقات اورژانس در کشور خبر داد و افزود: با فعالیت مرکز تحقیقات اورژانس در کشور، اقدامات اضطراری با حمایت های علمی بین المللی ادامه خواهد یافت و خدمات علمی استاندارد نیز ارائه خواهد شد به عنوان خیرین سازمان اورژانس.» این انجمن در ماه گذشته به ثبت رسید و اولین خیریه مبلغ 145 میلیارد تومان برای تهیه آمبولانس پرداخت کرد که با توجه به فرسودگی ناوگان آمبولانسی اتفاق مهمی برای این سازمان است.

رئیس سازمان اورژانس کشور هوشمندسازی عملیات اورژانس را موضوعی مهم در ارائه خدمات عنوان کرد و تصریح کرد: امروزه 100 درصد اورژانس هوشمند است و هیچ گونه دخالت مردم در خدمات رسانی وجود ندارد و آمبولانس ها و خدمات قابل مدیریت است. هوشمندانه

115 مرکز در 400 شهر وجود دارد، میادفر گفت: با هوشمندسازی خدمات، خدمات 20 تا 30 درصد افزایش یافته است. مراکز اورژانس به صورت آزمایشی تایید شده و جایگاه و موضع هر دانشگاه به آنها اعلام شده است و رتبه بندی دانشگاه ها از سال آینده اعلام می شود تا از وضعیت فوریت های پزشکی خود مطلع شوند.

وی از صدور مجوز مرکز تحقیقات اورژانس در کشور خبر داد و افزود: با صدور این مجوز و شروع به فعالیت، ساختار سازمانی اورژانس قانونی می شود چرا که همواره در خصوص استخدام اختلاف نظر وجود داشته است. سازمان از نظر تعداد نیروی انسانی برای هر پایگاه، استخدام، جزئیات و تجهیزات برای هر پایگاه تعیین خواهد شد.

رئیس سازمان اورژانس کشور تصریح کرد: در سال جاری 650 طرح اورژانس اجرا شد که از این تعداد بیش از 400 پروژه تکمیل شد و تمامی این طرح ها تا پایان امسال به اتمام می رسد.

میادفر در خصوص خدمات اورژانس در اربعین تصریح کرد: اورژانس از مبادی خروجی زائران تا خروجی مرز و از نظر پزشک و پرستار است و در طول مسیر توانمندی ها و نیروهای بهداشتی را در اختیار سرخپوشان قرار می دهیم. جمعیت هلال و سال گذشته 4 میلیون و 300 میلیون زائر از مرزهای کشور خارج شدند.

وی درباره خطر اصلی که زائران در جاده اربعین حسینی با آن مواجه هستند، گفت: بزرگترین چالش اربعین دمای هوا است که پیش بینی می شود بین 50 تا 60 درجه باشد. ازدحام یکی دیگر از مشکلات زائران اربعین است که به عراق سفر می کنند که البته سال گذشته مشکلی نبود زیرا زائران در مرز توقف زیادی داشتند.

رئیس سازمان اورژانس کشور به ضرورت رعایت نظافت اشاره کرد و گفت: توجه به بیماری های واگیر و واگیر از دیگر مواردی است که زائران اربعین باید به آن توجه کنند چرا که بیماری هایی مانند تب و سرخک وجود دارد.

تبلیغات بنری

iribnews به نقل از تیلا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *