افزایش یک میلیارد و ۳۵۰ میلیون دلاری صادرات چهار ماهه
اخبار اخبار اقتصادی

افزایش یک میلیارد و ۳۵۰ میلیون دلاری صادرات چهار ماهه

تبلیغات بنری


صادرات غیرنفتی کشور در 4 ماهه امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل 1.35 میلیارد دلار افزایش داشته است.

افزایش یک میلیارد و ۳۵۰ میلیون دلاری صادرات چهار ماهه

برای گزارش دادن تیلاخان صمت سخنگوی کمیته توسعه تجارت گفت: در چهار ماهه نخست سال جاری حدود 17.5 میلیارد دلار کالای غیرنفتی از کشور صادر شد که نسبت به مدت مشابه با رشد 8.3 درصدی و بیش از آن همراه بود. ارزش صادرات نسبت به صادرات چهار ماهه سال گذشته به بیش از 1.350 میلیارد دلار رسید.
روح الله لطیفی افزود: صادرات غیرنفتی کشور در فروردین ماه گذشته با وجود کاهش 17 درصدی صادرات در این ماه نسبت به فروردین 1402 هجری شمسی به سه میلیارد و 173 میلیون دلار رسید، در دومین ماه سال نیز علاوه بر این. برای جبران صادرات افزایش 24 درصدی نسبت به اردیبهشت ماه سال گذشته و در این ماه (اردیبهشت) با صادرات چهار میلیارد و 849 میلیون دلار کالای غیرنفتی و 934 میلیون دلار بیشتر نسبت به اردیبهشت ماه سال گذشته صادر شد. . سال قبل.
اللطیفی گفت: بیشترین میزان صادرات کالاهای غیرنفتی در این مدت در خرداد ماه به ارزش پنج میلیارد و 496 میلیون دلار با 14 درصد افزایش نسبت به خرداد ماه سال قبل و افزایش 14 درصدی بوده است. 663 میلیون دلار از سومین ماه سال قبل صادر شد.
سخنگوی کمیته توسعه تجارت خانه صمت در خصوص صادرات تیرماه گفت: بر اساس آمار تجارت منتشر شده از سوی گمرک، در چهارمین ماه امسال چهار میلیارد دلار کالای غیرنفتی یعنی بیش از 400 میلیون دلار صادر شده است. بیش از تیرماه سال قبل با نرخ رشد 11.5 درصدی نسبت به تیرماه 1402 ه.
لطیفی ابراز امیدواری کرد: در دولت چهاردهم ضمن تداوم و تسریع مسیر رو به رشد صادرات در دولت سیزدهم، با کاهش مداخلات غیرتخصصی، نهادهای هماهنگ کننده مرتبط با تجارت خارجی اعم از سیاست گذار و یا مجری نقش موثری ایفا کنند. تسهیل در امر بازاریابی و بازاریابی، ایجاد بستر مناسب برای حمل و نقل مستمر و ارزان، فعال‌تر کردن دیپلماسی اقتصادی، همکاری و مشارکت بیشتر دولت و بخش خصوصی، تسهیل مبادلات مالی، رفع موانع ارزی در داخل و خارج از کشور. و سوق دادن کشور به تولید کالاهای با ارزش افزوده بیشتر با کیفیت و قیمت رقابتی به جای کالاهای خام و نیمه خام، رفع موانع تولید صادراتی، فعال سازی مکانیسم تجارت آزاد با کشورهای بیشتر یا امضای قراردادهای تجاری ترجیحی و دستیابی به استفاده اقتصادی بیشتر. از توانمندی های سازمان ها و اتحادیه های بین المللی و منطقه ای که به آن تعلق داریم یا سایر سازمان ها، شاهد رشد چند وجهی صادرات غیرنفتی در کشور در ماه ها و سال های آینده باشیم.

تبلیغات بنری

iribnews به نقل از تیلا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *