مدیرکل دفتر پزشکی ایران و وابسته وزارت بهداشت گفت: پسته، حجامت و هواکشی که توسط پزشکیان متخصص ایرانی انجام شد، علاوه بر معاینه، تحت پوشش بیمه قرار گرفت.
وی ادامه داد: این امر با هدف آموزش سبک زندگی سالم و کاهش بار بیماری های غیرواگیر است که در تمامی دانشگاه های علوم پزشکی کشور در حال اجراست.
وی به تاثیرات مثبت استفاده از توان گیاهان دارویی بر معیشت و اقتصاد کشور اشاره کرد و افزود: در حال حاضر بیمه 56 نوع داروی گیاهی را تحت پوشش قرار می دهد اما در تلاش هستیم این تعداد را افزایش دهیم.
مدیرکل دفتر پزشکی و معاونت بهداشتی وزارت بهداشت در خصوص آخرین دستاوردهای طب ایرانی گفت: تسهیل در راه اندازی دانشکده ها در دستور کار قرار دارد.
وی گفت: برخی از دانشگاه های علوم پزشکی برای دانشکده های طب سنتی تابعه خود تاییدیه نهایی را کسب کرده اند و 19 دانشکده و گروه آموزشی در زمینه طب سنتی و تاریخ پزشکی آموزش های تخصصی طب سنتی را انجام خواهند داد.
حسینی یکتا پیشرفت تحقیقاتی را یکی از دستاوردهای مهم کشور در حوزه طب سنتی دانست و گفت: ایران برای چهارمین سال متوالی مقام چهارم تولید علم در حوزه طب سنتی و مکمل را در جهان کسب کرد. امیدواریم بتوانیم به استدلال علمی در این زمینه دست یابیم
حسینی یکتا گفت: با حضور مستمر نماینده دفتر طب ایرانی و مکمل در شوراهای تصمیم گیری در حوزه طب سنتی و مکمل و گیاهان دارویی توانسته ایم در عرصه بین المللی موثر شناخته شویم.
وی افزود: بیماریهای پزشکی ایران در کدگذاری بیماریهای جهانی گنجانده شده است و در حال حاضر برنامههای جدی برای ترویج این موضوع در دستور کار است.
iribnews به نقل از تیلا