رئیس سازمان اورژانس کشور گفت: با کمک هوش مصنوعی سرعت و دقت عملیات اورژانس افزایش می یابد.
وی ادامه داد: اعزام به صحنه، ارزیابی منطقه، مرگ و میر در این فناوری قابل پیش بینی است و تلاش می کنیم اپراتورهای 115 را در اورژانس کاهش دهیم و از طریق هوش مصنوعی ماموریت های بیشتری اعزام کنیم.
وی گفت: این کنگره یک سازمان اورژانس با کارشناسان است و در حاشیه این همایش کلاس های مهارتی برگزار می کنیم و آخرین دستاوردهای روز اورژانس ارائه می شود.
در ادامه رئیس سازمان نظام پزشکی کشور گفت: صندلی های خالی مانند دستیاران متخصص نشان می دهد که مشکل نیروها با افزایش ظرفیت پزشکیان عمومی قابل حل نیست. متخصص تصمیم گرفت
دکتر محمد رئیس زاده افزود: برگزاری این همایش ابتکاری بزرگ در حوزه بهداشت و درمان است که منجر به تبادل دانش و تجربه و ارتقای کیفیت می شود.
وی ادامه داد: کیفیت آموزش در حوزه سلامت به این همایش ها بستگی دارد، شرکت در این همایش با حفظ جان بیماران ارتباط مستقیم دارد.
رئیس زاده با بیان اینکه تلاش می کنیم کنگره ها را در سازمان نظام پزشکی تقویت کنیم، افزود: اورژانس بسیار مهم است، در ورودی این رشته وضعیت به موقع داریم، بیش از 2000 صندلی از 5600 صندلی دستیاری خالی مانده است
وی گفت: ارتقای ظرفیت پزشکی راه حل تامین نیروی متخصص نیست، در حال حاضر 30 هزار پزشک عمومی مشغول به کار نیستند و باید موضوع دوره های تخصصی مورد توجه قرار گیرد.
رئیس سازمان نظام پزشکی گفت: جذب سالانه 6 هزار نیروی پزشکی تکمیلی به پایان رسید. مدارا نظام سلامت است و روزی این درد از بین خواهد رفت. وی بیان کرد: کسانی که دغدغه جوانی جمعیت و بچه دار شدن را دارند بدانند که 35 هزار نفر در حوادث و سوانح معلولیت که در سنین باروری هستند با این جمعیت جوان مخالف هستند و باید به فکر رفع این مشکل باشیم. . سالانه 3000 فوت غرق شدن در کشور و 400000 مجروح در تصادفات در کشور داریم.
وی گفت: در این تصادفات 51 درصد جانباختگان در صحنه و 30 درصد نیز با حضور متخصصان فوریت های پزشکی در محل جان باختند.
رئیسزدا گفت: پیشگیری از مرگ جمعیت سالم میتواند بحران جمعیت را حل کند. شرایط سخت است اما ایجاد ناامیدی فایده ای ندارد و باید امید را در دل زنده نگه داریم.