اخبار اخبار تکنولوژی

افزایش بخت زنده ماندن بیماران پیوند مغز استخوان با داروی ایرانی

تبلیغات بنری


داروی درمان سلول های بنیادی آلوژنیک (Destrocel) ویژه بیماران پیوند مغز استخوان با حضور رئیس سازمان غذا و دارو و دبیر ستاد بیوتکنولوژی، بهداشت و فناوری های پزشکی رونمایی شد.

افزایش شانس بقای بیماران پیوند مغز استخوان با طب ایرانی

برای گزارش دادن خبرگزاری صدا و سیما، داروی سلول درمانی آلوژنیک (Destrocel) ویژه بیماران پیوند مغز استخوان تولید شرکت معرفیه با حضور حیدر محمدی رئیس سازمان غذا و دارو و مصطفی قاینی دبیر ستاد بیوتکنولوژی، بهداشت و فناوری های پزشکی رونمایی شد. .

بر اساس این گزارش، قانعی درباره اهمیت دکستروسل در کمک به بیماران پیوند مغز استخوان گفت: ایران یکی از کشورهای پیشرو در منطقه در پیوند مغز استخوان است، بنابراین آمار پیوند مغز استخوان در کشور بسیار جلوتر از سایر کشورها است. در منطقه . اما یکی از مشکلاتی که ممکن است بعد از فرآیند پیوند ایجاد شود، رد پیوند است، یعنی سیستم ایمنی بدن سلول پیوندی را از بین می برد و اگر بخواهیم سیستم ایمنی را آموزش دهیم که این سلول پیوندی را پس نزند، باید از Destrocel استفاده کنیم. محصولی که رونمایی شد

این دارو یک محصول سلول درمانی تزریقی تولید شده توسط یک شرکت دانش بنیان ایرانی است که شانس بقای بیماران را پس از پیوند مغز استخوان افزایش می دهد.

دبیر ستاد بیوتکنولوژی، بهداشت و فناوری های پزشکی افزود: با توجه به اینکه بیماران پس از پیوند به داروهای سرکوب کننده سیستم ایمنی نیاز دارند که باعث تضعیف سیستم ایمنی و افزایش خطر ابتلا به بیماری و عفونت می شود، استفاده از این محصول سلول درمانی در بیماران پیوندی باعث کاهش مصرف می شود. داروهای سرکوب کننده سیستم ایمنی و این محصول در واقع بقای بیمار را پس از پیوند مغز استخوان تضمین می کند.

قاآنی به نقش دولت و نهادهای نظارتی در ارتقای روش‌های درمانی اشاره کرد و گفت: دولت می‌تواند با ایجاد مکانیسم‌هایی برای حمایت از روش‌های درمانی نوآورانه و فن‌آور، علاوه بر کاهش آلام بیماران، هزینه‌ها را کاهش دهد.

وی به نقشی که موسسات خیریه در توسعه فناوری های سلامت ایفا می کنند، اشاره کرد و گفت: این رویکرد نوین در امور خیریه نیاز به تفکر بالایی دارد که خوشبختانه گروه تسجین به عنوان یک الگوی موفق آن را اجرا کرده است.

نقش بشردوستانه در حمایت و توسعه شرکت رویکرد جدیدی است که نه تنها برای باری طلا سودمند خواهد بود، بلکه فواید و برکات آن به طیف وسیع تری از جامعه می رسد و زمینه رشد شرکت را فراهم می کند. اقتصاد بخش سلامت با کمک بخش خصوصی

غنی بر توسعه طب بازساختی و سلول درمانی به عنوان روش های نوین درمانی تاکید کرد و گفت: رویکردهای جدیدی در پزشکی شکل گرفته است که طب بازساختی یکی از این رویکردها است. سلول درمانی و ژن درمانی از رویکردهای جدید در این زمینه هستند.

وی با اشاره به رشد روزافزون طب بازساختی گفت: رشته پزشکی بازساختی که سلول درمانی یکی از کاربردهای آن است، از سال 2024 تا 2032 بیش از 32 درصد رشد خواهد داشت و رشد بازار فرصت مناسبی را برای سرمایه گذاران این حوزه یکی از بازارهای مهم و سودآور در حوزه سلامت خواهد بود.

دبیر تیم بیوتکنولوژی، بهداشت و فناوری های پزشکی معاونت علمی گفت: برای پیشبرد این فناوری به ویژگی های زیادی نیاز داریم. ما نیازمند نوآوری و رویکردهای نوآورانه در رویکردهای همه بخش‌ها از موسسات خیریه گرفته تا سازمان درمان وزارت بهداشت هستیم. ما نیاز به سرمایه گذاری داریم و این سرمایه گذاری باید با کمک نهادهایی مانند صندوق نوآوری و شکوفایی انجام شود. در این حوزه بیمه باید با معرفی روش های فناورانه و نوآورانه همراه باشد.

قاآنی با اشاره به اینکه بیش از 1700 محصول در ایران در حال انجام مطالعات بالینی است، ادامه داد: البته این بدان معنا نیست که همه این محصولات به بازار راه پیدا کنند و دولت باید از شرکت های نوظهور حمایت کند تا این محصولات بتوانند به بازار برسد. از طریق سرمایه گذاری می توان آن را توسعه داد، زیرا بخش خصوصی به مرحله گسترش و ورود به بازار می رسد.

وی با بیان اینکه با تسهیل مسیرهای قانونی و مقررات نظارتی ارتباطات رادیویی (رگولاتوری) می توان راه را برای ورود محصولات به بازار هموار کرد، تصریح کرد: دستگاه های نظارتی باید سازوکار مشخصی را در بحث پرداخت بیمار، سرمایه گذاری و مقررات وزارت بهداشت اتخاذ کنند. که روش ها و داروهای جدید بدون تحمیل هزینه زیاد به بیمار وارد چرخه درمان شوند.

قاآنی بر مشوق هایی که باید در این زمینه ارائه شود تاکید کرد و گفت: اگر امروز شاهد این رونمایی هستیم کارهای مختلفی در ادارات مختلف انجام شده تا به این مرحله رسیده ایم. مؤسسه تاسژن به عنوان یک مبارز برجسته سرطان و حامی بیماران، محقق این کار برای شرکت دانش بنیان تاسژن شده است و نقش بخش خصوصی به ویژه موسسات خیریه موضوع مهمی است. او باید با فرهنگ باشد.

حضور بخش خصوصی در توسعه روش‌ها، محصولات و خدمات پزشکی بسیار مؤثر خواهد بود، زیرا بخش خصوصی در چنین مواردی بسیار انعطاف‌پذیر است و می‌تواند ایده محصول را به بهترین شکل منتقل کند.

وی به توانمندی ایران در حوزه گردشگری سلامت با تکیه بر سلول درمانی اشاره کرد و گفت: گردشگری در حوزه درمانی و پزشکی به جذب سرمایه خارجی کمک می کند و قطعا سلول درمانی یکی از قابلیت های بسیار خوب برای جذب سرمایه گذاری و گردشگر خارجی است. . در حوزه سلامت. باید با ایجاد رویه ای خاص و حمایت از روش های درمانی جدید از هدر رفت پول در این زمینه جلوگیری کرد.

ناصر العقدمی مدیرعامل این شرکت دانش بنیان در ادامه این مراسم گفت: این شرکت در ابتدای راه خود نوآوری در زمینه ژن درمانی و سلول درمانی را سرلوحه کار خود قرار داد. و در حالی که در روزهای اولیه فعالیت خود را به صورت محدود آغاز کرد، امروزه به یکی از شرکت های پیشرو در زمینه راه حل ها و محصولات سلولی و ژنی تبدیل شده است. ارائه درمان های پیشرفته برای بیماری های حاد مانند سرطان، اختلالات خودایمنی و التهابی مهمترین رسالت این شرکت است.

وی افزود: تمرکز ما بر این است که با روش‌های فن‌آوری و نوآورانه، درمان برخی از بیماری‌ها را برای همگان در دسترس و مقرون به صرفه کنیم.

اقدمی با اشاره به تلاش جدی متخصصان و تکنسین های این شرکت برای حرکت در جهت رفع یکی از مهمترین نیازهای کشور گفت: این گام با کمک گروهی انجام شد و این داروی آلوژن برای اولین بار در سال جاری مورد استفاده قرار می گیرد. ایران برای درمان بیماران پیوند مغز استخوان

این فعال فناوری گفت: در این شرکت تلاش ما ایجاد محیط و الگویی است که بی تفاوتی را در فضای علمی ما از بین ببرد. در تلاش بودیم سازوکاری پیدا کنیم تا با کمک دولت و مردم گامی برای درمان بیماران برداریم.

خوشبختانه معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور با شناخت دقیق فضای کسب و کار و توانمندی های شرکت از تحقق محصول حمایت کرد و امروز Destrocel حاصل تعامل بخش خصوصی، بخش های علمی و تحقیقاتی و حمایت دولت

مدیرعامل Danish Banyan Taxin بر توان صادراتی محصولات سلول درمانی و داروهای بازساختی تاکید کرد و تاکید کرد: یکی از راهبردهای این شرکت توسعه صادرات و رفتن به بازارهای بین المللی است که با قوت تلاش می کنیم این روند را محقق کنیم.

لازم به ذکر است که دکستروسل در درمان پیوند در مقابل بیماری میزبان استفاده می شود. این بیماری یک سندرم است که با التهاب در اندام های مختلف مشخص می شود. بیماری پیوند در مقابل میزبان معمولاً توسط پیوند مغز استخوان و پیوند سلول های بنیادی ایجاد می شود.

دکستروسل می تواند عوارض GVHD را به میزان قابل توجهی کاهش دهد و این محصول که توسط یک شرکت دانش بنیان ایرانی تولید و روانه بازار شده است، امید به زندگی بیماران پیوند مغز استخوان را به میزان قابل توجهی افزایش می دهد. GVHD یکی از بیماری های ناشی از پیوند مغز استخوان است و برای بیمار بسیار خطرناک است. اما اکنون با تلاش متخصصان و محققان Danish-Banyan Tugshan موفق به تولید یک محصول شناختی برای درمان این بیماری شده است.

در بخشی از مراسم رونمایی از داروی «دستروسل»، دکتر اوله رندن، یکی از متخصصان برجسته سوئد در زمینه درمان پیوند اعضا، به ارائه مزایای این محصول، آخرین راهکارها در زمینه درمان سرطان و دستاوردهای این محصول پرداخت. زمینه

تبلیغات بنری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *