اخبار اخبار فرهنگی

افزایش امید به زندگی تا ۹۰ درصد در بیماران سرطانی

تبلیغات بنری


فوق تخصص جراحی سرطان مرکز درمان سرطان کشور گفت: درمان ها به حدی پیش رفته که بیماران به زندگی عادی خود باز می گردند. میزان بقای بیماران از 20% به 70% و 90% افزایش یافته است.

افزایش امید به زندگی تا 90 درصد در بیماران سرطانی

دکتر ایرج حریرجی در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا وسیما افزود: سرطان دومین عامل مرگ و میر در کشور است و سبک زندگی نقش مهمی در بروز آن دارد چرا که چاقی بیش از 68 درصد جمعیت کشور را تشکیل می دهد. سیگار و آلودگی هوا از عوامل مهم سرطان در کشور است.

وی گفت: مرکز سرطان کشور یا انستیتو سرطان در سال 1335 هجری شمسی تاسیس و از سوی وزارت بهداشت به عنوان مرکز درمان سرطان در کشور معرفی شد.

دکتر ایرج حریرجی افزود: در این مرکز علاوه بر جراحی، شیمی درمانی، رادیوتراپی و رادیوتراپی نیز برای بیماران سرطانی انجام می شود و بر اساس مراجعات سالانه به این بیمارستان می توان گفت 75 درصد از بیماران مرکز سرطان از افراد مبتلا به سرطان هستند. سایر مناطق و فرمانداری های کشور و 25 درصد آنها از استان های تهران و البرز هستند.

حریرجی با بیان اینکه متاسفانه بیماران ما دو ماه نوبت دارند، ادامه داد: زمان برای یک بیمار سرطانی با ارزش است و شروع روند درمان حتی یک ساعت قبل از نوبت تعیین شده تاثیر مستقیمی بر وضعیت روحی و روانی بیماران دارد. مرکز کنونی درمان سرطان بسیار قدیمی و از نظر ایمنی و زلزله بسیار ناامن است یک موسسه خیریه در مجاورت این مرکز باید راه اندازی شود.

دکتر ایرج حریرجی گفت: مرکز فعلی درمان سرطان شامل 150 تخت است، در حالی که مرکز جدید شامل 610 تخت است و ظرفیت پذیرش بیماران ما 4 برابر می شود، اما به دلیل کمبود منابع و اعتبارات، با وجود اینکه ساختمان جدید ساخته شده است. این مرکز در 18 طبقه راه اندازی شد و هنوز آماده خدمات رسانی به بیماران نیست.

وی بیان کرد: اگر دولت و خیرین کمک کنند می توانیم مرکز جامع سرطان در خور شأن بیماران ایجاد کنیم چرا که سرطان پایان کار نیست.

این فوق تخصص جراحی سرطان گفت: بیماران باید اولین علائم بیماری خود را جدی بگیرند و درمان‌های سنتی تنها با درمان‌های مدرن، زمان طلایی درمان بیماران سرطانی را هدر می‌دهد.

دکتر ایرج حریرجی گفت: درمان های سرطان در کشور در اکثر موارد موفقیت آمیز بوده و کیفیت زندگی افراد را بهبود می بخشد و با توجه به اقدامات انجام شده، هم اکنون بیش از 300 نفر از اعضای هیات علمی و 2000 متخصص و متخصص در حال درمان همه جانبه سرطان هستند. کشور این مرکز درمانی همکاری می کند و شامل دانشجویان و اساتید 20 دانشگاه کشور است.

حریرجی گفت: مصرف مشروبات الکلی و تریاک از دیگر عوامل افزایش ابتلا به سرطان در مردان است و در زنان نیز عدم بارداری کامل و شیر ندادن به کودک از عوامل ابتلا به سرطان سینه است.

تبلیغات بنری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *