اخبار اخبار جهان

اعتراض جهانی به نسل کشی در غزه

تبلیغات بنری


مردم سراسر جهان تظاهراتی را علیه نسل کشی غزه سازماندهی کردند.

تظاهرات جهانی علیه نسل کشی غزه

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری سید وسیما، مردم در کشورهای مختلف جهان در اعتراض به نسل کشی غزه تظاهراتی ترتیب دادند.

تظاهرات حامی فلسطین در وین
پرس تی وی در گزارشی از برگزاری تظاهرات در وین – پایتخت اتریش – در حمایت از فلسطین و غزه خبر داد.
پخش کننده مرد صوتی: صدها نفر به خیابان های وین – پایتخت اتریش – آمدند تا خواستار آتش بس فوری در جنگ و نسل کشی اسرائیل علیه غزه شوند.
دو ماه بعد، تظاهرکنندگان حامی فلسطین به خیابان های اتریش بازگشتند. صدها نفر در مقابل ایستگاه مرکزی در وین – پایتخت اتریش – تجمع کردند و همچنین در خیابان دهم راهپیمایی کردند. آنها پارچه هایی را حمل می کردند که روی آنها نوشته شده بود و خواستار آتش بس فوری و دائمی در غزه شدند و حمایت خود را از مقاومت در فلسطین، لبنان و یمن نشان دادند.

پابلو روئیز فعال اتریشی: من در این راهپیمایی حضور دارم زیرا معتقدم وظیفه اخلاقی داریم و باید در اینگونه تجمعات حضور داشته باشیم و همانطور که قبلاً گفتم باید صدای خود را بلند کنیم.
ما باید این موضوع را به گوش تمدن غرب برسانیم که چشم خود را می بندد.

بر اساس قانون اساسی، اتریش حمایت از کشورهایی را که اعلان جنگ می کنند ممنوع می کند. برخی حقوقدانان می گویند که حمایت دولت اتریش از رژیم اسرائیل ناقض این قانون است. آنها علیه وزیر دادگستری اتریش شکایت کردند.

مارکو بلاکوویچ کارشناس حقوقی: دولت اتریش همچنان از نسل کشی در غزه حمایت می کند که قانون کشور ما عموماً آن را ممنوع کرده است. به همین دلیل است که ما گزارشی را علیه وزیر دادگستری به دلیل حمایت از نسل کشی به دادگاه ارائه کردیم، به بالاترین دادگاه اتریش.

اتریش در 29 سپتامبر انتخابات برگزار می کند. فعالان می‌گویند که می‌خواهند احزاب سیاسی، دولت آینده و شرکت‌های اتریشی با منافع اقتصادی در غرب آسیا را تحت فشار قرار دهند تا به همکاری خود با اسرائیل پایان دهند.

پابلو روئیز، فعال اتریشی: آنها از نسل کشی پول در می آورند. نمی توانند این را بگویند، اما این طور است. این را می توانم بگویم چون کاری به آنها ندارم. من به آنها رای نمی دهم.

در میان تظاهرکنندگان نامزدهای حامی «فهرست غزه» بودند که در تلاش برای حمایت از فلسطین در انتخابات سراسری شرکت خواهند کرد.

ایرینا فانا، کاندیدای لیست غزه: ما اینجا هستیم تا مخالفت خود را با نسل کشی جاری در فلسطین نشان دهیم. ما می بینیم که مردم هر روز می میرند، مردم در فلسطین کشته می شوند، اما دولت اتریش همچنان در کنار اسرائیل ایستاده است و با این نسل کشی ادامه دار مخالفت نمی کند. به همین دلیل ما اینجا هستیم.

این جنبش همبستگی از برگزاری دو تجمع در مقابل ساختمان پارلمان اتریش در روزهای سه شنبه و چهارشنبه برای اعلام مخالفت با سیاست دولت خبر داد. این تجمع در اعتراض به سفر هیئتی از کنست اسرائیل برگزار شد.
پس از پایان تعطیلات تابستانی، تظاهرات هفتگی “شنبه برای غزه” از سر گرفته شد. تظاهرکنندگان خواستار آتش بس فوری و دائمی هستند. آنها همچنین از دولت اتریش می خواهند که همه حمایت ها از رژیم اسرائیل را متوقف کند.

تظاهرات در لندن در همبستگی با مردم فلسطین
پرس تی وی در گزارشی از برگزاری تظاهراتی در پایتخت انگلیس برای ابراز همبستگی با فلسطینی ها خبر داد.

هزاران نفر برای اعلام همبستگی با مردم فلسطین به خیابان های لندن – پایتخت انگلیس – آمدند. این تظاهرکنندگان خواستار توقف فوری کمک های آمریکا به اسرائیل شدند که به اسرائیل امکان می دهد در غزه نسل کشی کند. آنها همچنین از دولت انگلیس خواستند که صادرات هر نوع سلاح به تل آویو را متوقف کند. سعید بوریزا خبرنگار پرس تی وی از لندن گزارش می دهد.
یازده ماه از حمله اسرائیل به غزه می گذرد. اما تظاهرکنندگانی که همبستگی خود را با مردم فلسطین اعلام می کنند به تجمع در خیابان های مرکز لندن ادامه می دهند. تصاویر وحشتناک منتشر شده از نسل کشی و جنگ اسرائیل علیه فلسطینیان هنوز در ذهن آنها نقش بسته است.

شهروند بریتانیایی معترض: این نسل کشی فلسطینیان است. کودکان، پزشکیان، پرستاران و وکلا در آنجا کشته می شوند. آنجا دیگر مدرسه ای نیست. آنجا بیمارستانی نیست. هیچ غذایی در آنجا نیست. آنجا آب نیست. هیچ چیز آنجا نیست.

شهروند معترض بریتانیایی: خشم ما به بالاترین حد خود رسیده است. حقیقت این است که ما کاری جز سازماندهی راهپیمایی و تظاهرات نمی توانیم بکنیم.

شاید به نشانه این که دولت بریتانیا به صدای این معترضان گوش می دهد، لندن مجوز برخی از صادرات تسلیحات به اسرائیل را تعلیق کرد. اما معترضان می گویند این کافی نیست.

تظاهرکننده شهروند انگلیسی: اسرائیل باید در سطح بین المللی به عنوان یک کشور منفور شناخته شود که تمام قوانین بین المللی را نقض می کند و هیچ کشور دیگری نمی تواند آن را مسلح کند. اگر این اتفاق نمی افتاد، الان اسرائیل این اقدامات را انجام نمی داد.

این راهپیمایی در نزدیکی سفارت رژیم صهیونیستی در لندن پایان یافت و پلیس تلاش کرد آن را دو ساعت به تاخیر بیندازد. اما آنها در دقیقه 90 این درخواست را پس گرفتند.

شهروند بریتانیایی معترض: این یک موفقیت است که توانستیم این راهپیمایی را طبق برنامه سازماندهی کنیم. اما مایه تاسف است که پلیس تلاش می کند دوباره آزادی ما را محدود کند و آن هم به اندازه ای که انتظار می رفت. زیرا ما تلاش می کنیم از حق آزادی خود استفاده کنیم.

این اولین راهپیمایی ملی پس از شورش های جناح راست در انگلیس است که با انگیزه های نژادپرستانه انجام شد. این معترضان امروز در لندن همچنین از دولت خواستند اسلام هراسی در انگلیس را جدی بگیرد.

تظاهرات امروز شاهد دیگری بر همدردی عمیق مردم انگلیس با مردم فلسطین بود. اکثر شهروندان بریتانیایی خواستار آتش‌بس فوری و دائمی در غزه و همچنین پایان دادن به آنچه دولت بریتانیا در کارزار نسل‌کشی اسرائیل علیه مردم فلسطین می‌دانند، هستند.

تظاهرات مردم آرژانتین در حمایت از مردم غزه
حامیان فلسطینی در آرژانتین خواستار پایان دادن به نسل کشی رژیم اسرائیل در غزه شدند.
به گزارش Telesur، مردم آرژانتین در راهپیمایی همبستگی با فلسطینی های ساکن غزه خواستار پایان نسل کشی رژیم اسرائیل علیه ساکنان نوار غزه شدند. کمیته همبستگی با مردم مظلوم غزه با سازماندهی راهپیمایی حامیان فلسطینی به خشونت ارتش رژیم صهیونیستی علیه فلسطینیان اعتراض کرد. تظاهرکنندگان خواستار آتش بس دائمی در غزه و کرانه باختری شدند. در این تظاهرات جامعه عرب مقیم آرژانتین و کشورهای آمریکای لاتین همبستگی خود را با ملت فلسطین اعلام کردند. علاوه بر این، آرژانتینی ها حملات غرب و سانسور رسانه ای گسترده بر هر محتوایی که در حمایت از مردم فلسطین در شبکه های اجتماعی تولید می شود را محکوم کردند.

عبدالله، یک فلسطینی ساکن آمریکای لاتین: نمی توانید تصور کنید که در غزه چه می گذرد. آنچه در شبکه های اجتماعی می بینید حتی یک درصد از فاجعه رخ داده در نوار غزه را نشان نمی دهد. در اینستاگرام، فیسبوک و تیک توک چه می‌گذرد؟ آنها ویدیوهای فلسطینی ها را در این شبکه های اجتماعی مسدود می کنند. اگر تصویری از پرچم فلسطین منتشر کنید، به شما هشدار می دهند که پرچم تروریست ها را نصب کرده اید. وقتی پرچم تروریسم را در مرورگر جستجو می کنیم، پرچم فلسطین ظاهر می شود. حملات زیادی به فلسطینی ها صورت می گیرد، اما ما همچنان وضعیت غزه را در شبکه های اجتماعی بازنشر می کنیم تا همه بدانند تروریست واقعی کیست. اگرچه برخی از مردم می دانند تروریست واقعی کیست. آنچه در غزه اتفاق می افتد فاجعه بار است. اسرائیلی ها هر دقیقه با جنگنده ها یا تانک های خود مناطق مسکونی را بمباران می کنند. در غزه هر ساعت حدود 10 فلسطینی به شهادت می رسند. هر ساعت یک خانه فلسطینی بمباران می شود. همان خانه ای که فلسطینی ها در آن زندگی می کنند. هر ساعت یک مادر یا فرزند فلسطینی شهید می شود.

تظاهرکننده زن: امروز در این تظاهرات برای محکومیت نسل کشی علیه مردم قهرمان غزه شرکت کردیم. ما خواستار پایان دادن به نسل کشی اسرائیل در غزه هستیم. ما همچنان به محکومیت نسل کشی فلسطینیان ادامه می دهیم. امروز ما در آرژانتین تظاهرات کردیم حتی قبل از اینکه آنها داستان خود را در مورد جنگ غزه بیان کنند. این نسل کشی تحت هیچ شرایطی نباید ادامه یابد. مردم آرژانتین خودشان را اداره خواهند کرد. این یک نسل کشی آشکار است. بیش از 30000 فلسطینی قربانی این نسل کشی شدند. ما از دولت های فعلی و قبلی آرژانتین خواسته ایم که تمام روابط خود را با رژیم اسرائیل قطع کنند. شرکت های مشمول این رژیم نباید اجازه ورود به آرژانتین را داشته باشند. ما نمی خواهیم شاهد استعمار و امپریالیسم باشیم. خواسته ما تشکیل کشور آزاد فلسطین با رای مردم است.

تظاهرات در دانشگاه های آمریکا برای توقف نسل کشی در غزه
تحصن‌های سال تحصیلی گذشته در پردیس‌های چند دانشگاه بزرگ آمریکایی، امسال جای خود را به راهپیمایی‌هایی داد که خواستار پایان دادن به نسل‌کشی در غزه بودند، قبل از اینکه نیروهای امنیتی فرصتی برای متفرق کردن راهپیمایی‌ها پیدا کنند. این موضوع نیروهای امنیتی را بر آن داشت تا اقدامات مختلفی را برای سرکوب راهپیمایی ها انجام دهند. اقداماتی مانند ممنوعیت استفاده از بلندگو.
دونالد ترامپ، نامزد جمهوری خواه ریاست جمهوری آمریکا تهدید کرد که اعتراضات حامیان فلسطین را حذف و تظاهرکنندگان را اخراج خواهد کرد. وی دانشجویان و اساتید دانشگاه را بخشی از انقلاب رادیکال توصیف کرد و وعده شکست آنها و انقلاب را داد.

ترامپ پنجشنبه گذشته در جمع جمهوری خواهان یهودی سخنرانی کرد و گفت: پیروزی کاملا هریس در انتخابات ریاست جمهوری موجودیت اسرائیل را به خطر می اندازد.
اگرچه هریس بارها بر حمایت خود از حق دفاع از خود اسرائیل تاکید کرده است، اما لحنی اتخاذ کرده است که جنبه های انسانی جنگ غزه را نیز در نظر گرفته است. او اولین فردی در دولت بایدن بود که خواستار پایان جنگ غزه شد.

اعتراضات دانشجویی تأثیر زیادی بر کمپین هریس داشته است زیرا او سعی می کند جوانان، زنان، رنگین پوستان و اقلیت ها را جذب کند.
یهودیان 2 درصد از جمعیت ایالات متحده را تشکیل می دهند و بیشتر آنها در ایالت های جمهوری خواه یا دموکرات زندگی می کنند. مسلمانان یا عرب ها نیز یک درصد از جمعیت آمریکا را تشکیل می دهند، اما آنها در هر دو ایالت جمهوری خواه و دموکرات زندگی می کنند و بنابراین رای آنها از اهمیت بالایی برخوردار است.

ترامپ تصمیم گرفته کاملاً طرفدار اسرائیل باشد، در حالی که هریس در وسط قرار دارد و او را به گزینه بدی برای مسلمانان، جوانان و اعراب تبدیل کرده است. اعتراضات دانشجویی به ادامه جنگ غزه در صورت عدم گسترش، مواضع میانی و دوگانه کافی نخواهد بود.

تظاهرات در مالمو سوئد در حمایت از غزه
شبکه ماهواره ای الجزیره تصاویری از تظاهرات مردمی در شهر مالمو سوئد پخش کرد.
تظاهرکنندگان خواستار پایان دادن به جنگ اسرائیل علیه غزه شدند.

تظاهرات در حمایت از فلسطینیان در برلین
شبکه قدس نیوز تصاویری از تظاهرات برلین با هدف توقف جنایات رژیم صهیونیستی در غزه و کرانه باختری را در تلگرام منتشر کرد.

تظاهرات در برلین در حمایت از غزه
صدها نفر در برلین در حمایت از غزه و محکومیت جنایات اسرائیل علیه فلسطینیان تظاهرات کردند.

دوچرخه سواران در کپنهاگ در همبستگی با فلسطین راهپیمایی کردند
دوچرخه سواران دانمارکی در همبستگی با فلسطین و تحریم رفح غزه راهپیمایی کردند.

تبلیغات بنری

iribnews به نقل از تیلا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *