ابلاغ آیین‌نامه حمایت از رشد و تربیت اوان کودکی‌
اخبار اخبار فرهنگی

ابلاغ آیین‌نامه حمایت از رشد و تربیت اوان کودکی‌

تبلیغات بنری


آیین نامه اجرایی حمایت از رشد و تعلیم و تربیت در سنین پایین با دستور سرپرست ریاست جمهوری ابلاغ شد.

ابلاغ آیین‌نامه حمایت از رشد و تربیت اوان کودکی‌به گزارش خبرگزاری صدا وسیما ، یکی از فعالیت های مهم دولت سیزدهم، تشکیل سازمان ملی آموزش و پرورش کودکان بود که علاوه بر تصویب ضوابط مختلف، توانست وضعیت مهدکودک ها را بر اساس قانون تنظیم کند. استانداردها و مشخصات استراتژی های اساسی سیستم برای این سازمان. از دیگر اقدامات ارزشمند این سازمان، آیین نامه حمایت از رشد و تربیت کودکان در سنین پایین است که به عنوان اولین سند رسمی جمهوری اسلامی ایران در دوران کودکی، زمینه را برای انجام صحیح وظایف آموزش و پرورش فراهم می کند. آموزش دادن به کودکان سازمان آموزش.

این آیین نامه به وزارتخانه های آموزش و پرورش ارسال می شود. تعاون، کار و رفاه اجتماعی؛ ملت؛ فرهنگ و ارشاد اسلامی؛ بهداشت، درمان و آموزش پزشکی؛ میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی؛ به سازمان های علمی، پژوهشی و فناوری، آموزش و برنامه های کودکان اطلاع داده شده است.

اوایل کودکی دوره ای است که از تولد تا پایان شش سالگی ادامه دارد و شامل دوره اول (از تولد تا پایان سه سالگی) و دوره دوم (از ابتدای چهار سالگی تا پایان شش سالگی) است.

اکوسیستم دوران کودکی شامل شبکه‌ای از ذینفعان، اشخاص حقیقی و حقوقی است که در حوزه‌های مختلف خدمات و تولید مرتبط با رشد، آموزش و تعالی در دوران کودکی، مانند تولیدکنندگان یا ارائه‌دهندگان محصولات آموزشی، آموزشی و فرهنگی، محصولات بازی و سرگرمی به هم مرتبط هستند. ، خدمات هنری، ورزشی، نویسندگی و چند رسانه ای و صنایع خلاق برای کودکان در زمینه های سلامت جسمی، روحی و تربیتی کودکان زیر شش سال.

در این آیین نامه تاکید شده است که کلیه مراکز دارای مجوز از تاریخ صدور همانند مدارس و مراکز آموزشی از مزایا، تسهیلات و ترجیحات مقرر در قانون برخوردار خواهند شد. اما معافیت مالیاتی بر اساس ماده 134 قانون مالیات های مستقیم مصوب 1366 با اصلاحات بعدی فقط شامل مهدکودک های ارائه دهنده آموزش رسمی پیش دبستانی در دوره دوم کودکی و مهدکودک ها در مناطق و روستاهای کمتر توسعه یافته می شود.

سازمان برنامه و بودجه متعهد است اعتبارات لازم را برای انجام وظایف مندرج در اساسنامه و ماده 2 اصلاحی قانون تشکیل و اداره مدارس و مراکز آموزشی و پرورشی غیردولتی مصوب مصوب مربوطه تامین کند. منابع مالی.

بر اساس آیین نامه ابلاغی سازمان آموزش و پرورش کودک و نوجوان و با هماهنگی تیم کاری تعامل دولت الکترونیک، سامانه ثبت نام و نظارت کشوری «پرونده جامع رشدی و تربیتی خردسالان» طراحی و به صورت الکترونیکی راه اندازی شد. وجوه مصوب مناسب پس از تشکیل بانک جامع سوابق فرهنگی، تحصیلی، آموزشی، ورزشی و مهارتی، این سامانه به عنوان زیرمجموعه بانک جامع مذکور به فعالیت خود ادامه خواهد داد.

وزارتخانه های این سیستم وظایف زیر را بر عهده دارند:

وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی موظف است با هماهنگی سازمان ملی آموزش و پرورش کودکان اقدامات زیر را انجام دهد:

1. تجمیع و اتصال دسته های عملکردی مربوط به نیروی انسانی آموزشی، آموزشی، مراقبتی، خدماتی، اداری و اداری مراکز دارای مجوز اعم از مربیان، مدیران، کمک مربیان، کمک مربیان، مربیان تکمیلی، مربیان آموزشی و مدرسین.

2. توزیع بسته های حمایتی مربوط به تغذیه و بهزیستی در دوره پیش دبستانی (از ابتدای پنج سال تا پایان شش سال) از طریق بسترهای مورد تایید سازمان ملی آموزش و پرورش کودک (مراکز دارای مجوز).

3. مراکز دارای مجوز در صورتی که جزو مشاغل خرد، کوچک و خانگی باشند از تسهیلات مربوطه برخوردار خواهند بود.

وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی متعهد به ارائه خدمات و حمایت های مرتبط با رشد، تغذیه و سلامت کودکان (مادر و کودک) با هماهنگی سازمان ملی آموزش و پرورش کودک می باشد.

وزارت کشور متعهد به تدوین راهنمای مناسب سازی و توسعه زیرساخت ها و فضاهای شهری و روستایی با گرایش به دوره ابتدایی کودکی و همچنین ارائه و توزیع خدمات آموزشی، محصولات و بسته های ویژه برای دست اندرکاران دوره ابتدایی کودکی است. با هماهنگی سازمان ملی آموزش کودک.

وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی موظف است با هماهنگی سازمان ملی آموزش و پرورش کودکان اقدامات زیر را انجام دهد:

1. آثار تاثیرگذار و مفید در دوران کودکی، پرورش و تربیت خانواده (به ویژه انیمیشن و بازی های رایانه ای با اولویت موضوعات مذهبی، قرآن کریم، ایثار و شهادت، قهرمانان و مفاخر ملی و مذهبی) از اولویت های برنامه های حمایتی آن است. تولید محصولات فرهنگی و هنری که ارزش قائل هستند

2. پیش بینی اعتبارات لازم در پروژه های بودجه سالانه برای فعالیت های فرهنگی و هنری مربوط به دوران کودکی و رشد و تعلیم خانواده.

3. هنگام برنامه ریزی جشنواره ها، نمایشگاه ها، فعالیت های فرهنگی و هنری در سطح منطقه ای، ملی و بین المللی به موضوع دوران کودکی، رشد خانواده و آموزش توجه ویژه داشته باشید.

4. در تدوین استانداردهای فضاهای فرهنگی و هنری از جمله کودکان.

وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع سنتی موظف است با هماهنگی سازمان ملی آموزش و پرورش کودکان اقدامات زیر را انجام دهد:

1. به منظور تقویت هویت ایرانی اسلامی افراد مشمول این فهرست، بسته های حمایتی بازدید از اماکن فرهنگی و تاریخی، موزه ها و جاذبه های گردشگری طراحی و اجرا شود.

2. طراحی و اجرای سازوکار اجرای دوره های مشترک آموزشی و مهارتی (با موضوع آشنایی با صنایع دستی، گردشگری و میراث فرهنگی ایران مطابق با الزامات دوران کودکی) برای مربیان و کمک مربیان در مراکز دارای مجوز.

3. برنامه ریزی برای شرکت و حضور در موضوعات این آیین نامه در جشنواره ها، مسابقات و نمایشگاه های مربوطه.

4. مناسب سازی فضاهای ویژه گردشگری، کمپ ها، موزه ها و سایر اماکنی که کودکان زیر شش سال می توانند در آن حضور یابند و در صورت کمبود، برنامه های توسعه ای آن را با توجه به نیاز ذینفعان طراحی و اجرا کنند.

وزارتخانه های آموزش و پرورش، علوم، تحقیقات، فناوری، بهداشت، درمان، آموزش پزشکی، تعاون، کار و رفاه اجتماعی با همکاری سازمان آموزش و پرورش کودک و نوجوان موظفند رشته ها و گرایش های مورد نیاز بازار کار را محاسبه کنند. اکوسیستم دوران کودکی باید بر اساس رشته های تحصیلی و واحدهای آموزشی از سطح دیپلم ماهر تا مقاطع بالاتر از نظر کاربری اراضی ارائه شود تا حداکثر یک سال پس از لازم الاجرا شدن این قانون به تایید مراجع ذیصلاح برسد. قانون سیستم های.

در این آیین نامه آمده است که ارزیابی عملکرد دستگاه ها به مدت یکسال در چارچوب اجرای این آیین نامه با همکاری سازمان اداری و استخدامی کشور انجام می شود. اجرای مفاد این آیین نامه بر اساس اعتبارات مصوب و بر اساس قوانین و مقررات مربوطه نظارت بر اجرای این آیین نامه به عهده سازمان آموزش و پرورش کودک و نوجوان می باشد. انجام دهید. و گزارش اجرای آن را هر شش ماه یکبار به دفتر کمیته فرهنگی و اجتماعی ارائه کند

تبلیغات بنری

iribnews به نقل از تیلا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *