آغاز حرکتی نو برای حمایت از زیست‌بوم صنایع خلاق و فرهنگی
اخبار اخبار تکنولوژی

آغاز حرکتی نو برای حمایت از زیست‌بوم صنایع خلاق و فرهنگی

تبلیغات بنری


مدیرعامل خانه خلاق و نوآوری سبک زندگی اسلامی ایلسا از تشکیل کمپین حمایت از اکوسیستم خلاق در ایران خبر داد.

آغاز حرکتی جدید برای حمایت از اکوسیستم صنایع خلاق و فرهنگی

به گزارش تیلا، نفیسه شاهی نوری، مدیرعامل خانه خلاقیت و نوآوری سبک زندگی اسلامی گفت: اکوسیستم خلاق ایران شاهد تحولات اساسی بوده است. این اکوسیستم که شامل خانه‌های خلاقیت و نوآوری، شرکت‌های خلاق، صندوق‌های سرمایه‌گذاری و اندیشکده‌های فرهنگی است، به رشد و توسعه اقتصاد فرهنگی کشور کمک شایانی کرده است. اما با چالش های جدی مواجه است که مانع از رشد و توسعه پایدار آن می شود.

وی افزود: مشکلات شدیدی در حوزه های مختلف از جمله زیرساخت ها، نیروی انسانی، مالیات، بیمه، تسهیلات، نمایشگاه ها و تبلیغات وجود دارد و در واقع قانون خاصی برای حفاظت از این اکوسیستم وجود ندارد.

یکی از اعضای کارگروه سبک زندگی ستاد توسعه فناوری های نرم نیز گفت: کمپین «درخواست تصویب قانون حفاظت از اکوسیستم خلاق ایران» با هدف حمایت قانونی از رئیس شورای اسلامی شهر آغاز شد. در راستای تقویت زیرساخت ها و رفع مشکلات قانونی این اکوسیستم.

شاهی نوری اهداف این کمپین را به شرح زیر اعلام کرد:
– درخواست تصویب قوانین ویژه برای حمایت از شرکت ها و موسسات خلاق فعال در این محیط که شامل حمایت های مالی، بیمه ای و مالیاتی می باشد.
– تقویت زیرساخت ها، توسعه مراکز نوآوری، بهبود وضعیت فضاهای کار مشترک و ارائه تسهیلات مالی و بیمه ای برای ارتقای زیرساخت ها و تامین منابع لازم برای رشد و توسعه صنایع خلاق.
– ایجاد چارچوب های قانونی مشخص و جامع برای حمایت از صنایع خلاق، کاهش ابهامات قانونی و افزایش امنیت حقوقی برای فعالان این فضا.
– ایجاد بسترهای مناسب برای صادرات محصولات فرهنگی به بازارهای جهانی و افزایش اثربخشی تبلیغات در رسانه ها به منظور ترویج فرهنگ و هنر ایرانی در سطح جهانی.
آغاز حرکتی جدید برای حمایت از اکوسیستم صنایع خلاق و فرهنگی

مدیر خانه خلاقیت و نوآوری همیشگی از فعالان این حوزه خواست تا به این کمپین بپیوندند خلأهای قانونی و نبود شبکه های توزیع و صادرات مناسب محصولات فرهنگی که منجر به ایجاد محدودیت های جدی می شود. در عرضه و فروش این محصولات در بازارهای بین المللی که منجر به دانست شد.

سجاد صالحی همچنین ضعف مالکیت معنوی، ناکافی بودن قوانین مالکیت معنوی و عدم رعایت برخی توافقات بین المللی را که باعث ایجاد مشکل در حفاظت از ایده ها و محصولات فرهنگی شده از جمله چالش های دیگر اعلام کرد.

به گفته وی، نبود آمار دقیق و کلان داده ها از صنایع خلاق و فرهنگی، عدم تبلیغات موثر در رسانه های عمومی صنایع خلاق، ناهماهنگی بین نهادهای متولی و مشکلات تامین مالی و تسهیلات از جمله مشکلات مطرح شده در خصوص اکوسیستم خلاق و خلاق است. صنایع فرهنگی صنایع فرهنگی

سجاد صالحی با حضور اعضای خلاق زیست کره به بررسی و بررسی وضعیت موجود و مشکلات موجود و تصویب و اجرای قوانین حمایتی به منظور تصویب قوانین ویژه و تخصیص بودجه و منابع مالی نشست. وی از ایجاد بسترهای قانونی مناسب برای ایجاد چارچوب های قانونی برای امور مالی، بیمه، تبلیغات و صادرات، ارتقا و ارتقای مالکیت معنوی برای تصویب قوانین مربوطه و الحاق به قراردادهای بین المللی و توسعه آمار و سامانه های داده ای به منظور استقرار خبر داد. سیستم های جامع برای جمع آوری و تجزیه و تحلیل داده ها از الزامات اقدامات حمایتی در اکوسیستم صنایع و فرهنگ خلاق.

توسعه فناوری‌های فرهنگی و نرم طرح حمایت از شرکت‌ها و خانه‌های خلاق از سال گذشته به مجلس ارائه شده است، اما علی‌رغم مشکلات شدید فعالان این اکوسیستم در حوزه‌های زیرساختی، منابع انسانی، مالیاتی، بیمه‌ای، آب و برق. ، نمایشگاه ها، رویدادها، تبلیغات و بازارها، هنوز قانون خاصی برای حفاظت از این اکوسیستم وجود ندارد.

تبلیغات بنری

iribnews به نقل از تیلا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *