رئیس پژوهشگاه رویان گفت: یکی از دلایل موفقیت پژوهشگاه رویان برقراری تعاملات بین المللی بین تکنسین های داخلی و خارجی است و امروزه شاهد تحقیقات و کاربرد علوم جدید مانند هوش مصنوعی در درمان از ناباروری.
رئیس پژوهشکده رویان در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما وی گفت: پژوهشکده رویان به عنوان نماینده ایران با برگزاری این رویداد علمی (ششمین جایزه دکتر کاظمی، بیستمین کنفرانس بین المللی فناوری سلول های بنیادی رویان و بیست و پنجمین کنفرانس بین المللی پزشکی باروری) در زمینه های پزشکی، تولید مثل و سلول های بنیادی. با استفاده از روش های پیشرفته بیوتکنولوژیکی مانند شبیه سازی حیوانات، گام بلندی در جهت اعتلای نام ایران و کسب جایگاه قابل قبول در سطح بین المللی برداشته است.
عبدالحسین الشاوردی افزود: یکی از برجسته ترین فعالیت های جشنواره بین المللی پژوهشی رویان اعطای جایزه دکتر الکاظمی به پژوهشگران، صاحب نظران و تأثیرگذاران ممتاز در حوزه زیست شناسی از سال 1389 است. به پنج محقق برجسته از آمریکا، آلمان، هلند و ایتالیا اهدا شد و امسال شاهد تحویل ششمین دوره آن هستیم که در دانشگاه شهید بهشتی برگزار می شود.
وی گفت: در طول 25 سال برنامه علمی، جایگاه خوبی برای معرفی توانمندی های علمی فناوران ایرانی در سطح بین المللی داشتیم و تعاملات داخلی و بین المللی بین فناوران ایرانی و سایر فناوران در سطح جهانی شکل گرفت.
شاهوردی ضمن تاکید بر توسعه فعالیت های علمی و پژوهشی در حوزه موضوعات چند رشته ای افزود: در این نشست از همایش موضوعات چند رشته ای به منظور تسریع در روند درمان بیماران مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
وی به هوش مصنوعی اشاره کرد و گفت: امروزه از طریق هوش مصنوعی می توان اطلاعات زیادی از بیماران دریافت کرد و هوش مصنوعی می تواند وضعیت بیماران و روند درمان آنها را پیش بینی کند و این تبادل اطلاعات بین محققان ایرانی و خارجی است. در این زمینه کنفرانس را شرکت کنید
رئیس پژوهشکده رویان گفت: اکنون باید در حوزه های چند رشته ای به ویژه مهندسی بافت و کمک به زوج های مبتلا به ناباروری فعال باشیم، اگر در این زمینه همایش ژنتیک زوجین و سایر بیماری های موثر بر روی زوج ها برگزار شود. کیفیت زندگی زوجین.» زنان و همچنین استفاده از هوش مصنوعی برای بحث و تبادل نظر به منظور به دنیا آوردن فرزندی سالم.
iribnews به نقل از تیلا