دبیرکل جنبش انصارالله یمن:
دبیرکل جنبش انصارالله یمن در سخنرانی امروز خود گفت: دشمن صهیونیستی با ترس فراوان منتظر عملیات حزب الله و پاسخ آن به انتقام فؤاد شکر و پاسخ ایران به ترور شهید اسماعیل هنیه است.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از شبکه تلویزیونی المسیره، آقای عبدالملک بدرالدین دبیرکل جنبش انصارالله یمن امروز در سخنانی گفت: جبهه حزب الله به فعالیت خود ادامه می دهد و دشمن اسرائیلی به حضور خود اعتراف کرده است. ضرر و زیان و تأثیر عظیم آنها. دشمن با ترس فراوان منتظر عملیات حزب الله و پاسخ آن برای انتقام از فؤاد شکر است که مسلم است.
دشمن منتظر پاسخ ایران به ترور شهید اسماعیل هنیه است و اکثر خطوط هوایی پروازهای خود را متوقف کرده و وضعیت اقتصادی دشمن را تحت تاثیر قرار داده است. پاسخ دردناک و احساسی خواهد بود و برنامه ریزی برای آن یکی از دلایل تاخیر در پاسخ است.
پاسخ جبهههای محور مقاومت قطعی است و نگرانی و توقع دشمن بخشی از پاسخ است.
بدرالدین از فعالیت های ضد صهیونیستی در کلمبیا تعلیق شد
رئیس جمهور کلمبیا صادرات زغال چوب از کشورش به اسرائیل را ممنوع کرد تا در جنایت علیه مردم فلسطین شرکت نکند، در حالی که برخی رژیم های عربی میوه و مواد غذایی به اسرائیل صادر می کنند.
وی افزود: دشمن اسرائیلی با مشارکت آمریکا و حمایت غرب 321 روز است که جنایت قرن را علیه مردم غزه انجام می دهد.
iribnews به نقل از تیلا


