سازمان پزشکی پزشکی قانونی اظهار داشته است که ادعای تجاوز جنسی توسط مرحوم الاهه حسین نجاد غیرواقعی است و نتیجه تحقیقات تخصصی پس از تمام اقدامات علمی لازم به مقامات قضایی اعلام می شود.

مرکز رسانه های قوه قضاییه اعلام کرد که قوه قضاییه و پلیس در گزارش خبر رسمی ، و پس از تحقیقات اولیه از متهم ، تلفن همراه آن مرحوم را با دستگیری متهم متهم و کشف بدن وی در بیابان های اطراف تهران کشته می کند.
علیرغم تحقیقات اولیه و اعتراف صریح متهم در مورد قصد سرقت از آن مرحوم ، برخی از جریان های خبری در تلاشند تا با پخش خبر قربانی این پرونده ، افکار عمومی را منحرف کنند. در ادعای دروغین منتشر شده توسط جنبش های رسانه ای ، وی مورد تجاوز و کشته شدن قرار گرفت.
روابط عمومی سازمان پزشکی پزشکی قانونی ، ضمن رد این ادعا ، گفت: “سازمان پزشکی پزشکی قانونی بیانیه ای در مورد علت کامل مرگ یا جزئیات معاینه و آزمایش های مرحوم الاهه حسین نجاد صادر نکرده است. معاینات تخصصی در حال انجام است و هیچ اظهار نظری تصویب نشده است تا نتایج حاصل از امتحانات لازم و آزمون ها مشاهده شود.
روابط عمومی سازمان پزشکی پزشکی قانونی در ادامه اظهار داشت: ادعای تجاوز جنسی توسط آن مرحوم غیر واقعی است و نتیجه تحقیقات تخصصی پس از تمام اقدامات علمی لازم به مقامات قضایی اعلام می شود.