دبیر انجمن صنفی سازندگان ماشین آلات سنگین با اشاره به فراهم شدن زیرساخت های تولید ماشین آلات صنعتی کوچک در کشور گفت: باید زیرساخت های تولید ماشین آلات صنعتی بزرگ نیز فراهم شود.
وی با بیان اینکه برای تامین نیاز معادن بزرگ باید ماشین آلات صنعتی سنگین وارد کنیم، ادامه داد: در حال حاضر وزارت دفاع به دنبال افزایش تولید ماشین آلات صنعتی (چه بزرگ و چه کوچک) است اما افزایش تولید با توجه به آنها تعداد کم (تیراژ) غیراقتصادی است و تعداد کمی از سرمایه گذاران به دنبال سرمایه گذاری در آن هستند.
صالحی با اشاره به حجم تولید این ماشین آلات در کشور گفت: وزارت ایمنی بر اساس ادعای شرکت های تولید کننده ماشین آلات اعلام کرد که حدود 17 هزار ماشین آلات بهره برداری در معادن کشور داریم که نادرست است در حالی که مقدار تولید باید بر اساس آن به مشتری تحویل داده شود وزارت حراست باید آمار تولید را بر اساس فاکتور فروش شرکت ها و دستگاه های خاص اعلام کند.
وی افزود: به منظور افزایش تولید این ماشین آلات، قرار بر این بود که هپکو با توجه به سابقه طولانی آن احیا و تولید بومی در این شرکت توسعه یابد. به این ترتیب توانستیم ماشین آلات سبک تولید کنیم و ماشین آلات سنگین را با هزینه کم و به تعداد زیاد وارد کنیم (معامله) اما متاسفانه این مهم اجرایی نشد.
دبیر اتحادیه سازندگان ماشینهای سنگین با بیان اینکه همکاری وزارت حراست برای نوسازی و بازسازی ضروری است، گفت: بهرهوری پایین ماشینهایی که نیاز به نوسازی و بازسازی دارند؛ این امر در آینده باعث آسیب جدی به معادن خواهد شد.
iribnews به نقل از تیلا