اخبار اخبار عمومی

ایران بزرگترین قربانی تروریسم در جهان

تبلیغات بنری


روز جهانی یادبود قربانیان تروریسم در ایران با حضور تعدادی از خانواده های تروریست ها برگزار شد.

ایران بزرگترین قربانی تروریسم در جهان است

به گزارش خبرنگار تیلا; معاون قضایی حقوق بشر در قوه قضائیه در روز جهانی یادبود قربانیان تروریسم افزود: از سال 1384 که بنیاد هابیلیان تاسیس شد تا کنون حقوق خانواده های قربانیان و قربانیان تروریسم و ​​حوادث تروریستی رعایت شده است. به طور جدی پیگیری شد

وی گفت: قطعنامه سازمان ملل در سال 2017 آن را روز جهانی بزرگداشت قربانیان اعلام کرد.

الحکیمی ادامه داد: پیگیری مطالبات خانواده های قربانیان تروریسم از مهمترین برنامه های کمیسیون حقوق بشر در قوه قضائیه است.

وی گفت: رویکرد ستاد حقوق بشر در پیگیری حقوق قربانیان تروریسم در مجامع بین المللی با جلسات و مکاتبه های مستمر با سفرا و اعضای سازمان ملل متحد دنبال می شود.

معاون قضایی ریاست حقوق بشر در قوه قضائیه اضافه کرد: بنیاد هابیلیان با ارائه لیست 17 هزار خانواده قربانیان تروریسم نقش موثری در پیگیری قانونی داشت.

وی افزود: مرکز مبارزه با تروریسم سازمان ملل متحد برای همبستگی با قربانیان تروریسم و ​​پیگیری امور مربوط به خانواده قربانیان تشکیل شد و به عنوان نهاد ناظر جلساتی را در رابطه با حقوق قربانیان برگزار کرد. . خانواده ها

حکیمی گفت: دو قطعنامه اخیر سازمان ملل متحد چارچوب قوی تری برای پیگیری حقوق قربانیان تروریسم در فضای جهانی ایجاد کرده است.

وی افزود: ایران بزرگترین قربانی حوادث تروریستی در جهان است و ترور مقامات ایرانی در سال های اولیه انقلاب اسلامی، ترور دانشمندان هسته ای و حتی ترور مهمان ما شهید اسماعیل هنیه است. نمونه هایی از این تروریسم در ایران

حکیمی بیان کرد: امروز نیز با تروریسم اقتصادی مواجه هستیم و تحریم های سخت از دیگر مصادیق تروریسم در ایران است.

معاون قضایی کمیسیون حقوق بشر در قوه قضائیه خطاب به مدعیان حقوق بشر غربی تاکید کرد: از نسل کشی غزه که یکی از مصادیق بارز نقض حقوق بشر است دست بردارید و سکوت مجامع بین المللی گرد هم آمد. در مقابل جنایات صهیونیست ها به این جنایات دامن می زند.

35 گروه مسلح مسئول حوادث تروریستی در ایران

پس از آن، محمدجواد هاشمی نژاد، دبیرکل بنیاد هابیلیان توضیح داد که مطالبات خانواده قربانی تروریسم در حال پیگیری است.

وی گفت: طبق اسناد از اول انقلاب تا همین اواخر. با ترور شهید اسماعیل هنیه، ایران همواره قربانی تروریسم بوده است، به طوری که حدود 35 گروه مسلح 17000 شهروند ما را ترور کردند.

دبیرکل بنیاد هابیلیان ادامه داد: در سال 1981 فرانسه از اعضای مجاهدین خلق استقبال کرد و طنز تلخ تاریخ این است که سازمان ملل گزارشگر ویژه ای را برای بررسی موضوع تروریسم در ایران منصوب کرد در حالی که نه. یک خط این کار را انجام داد. خانواده های تروریست ها گزارش شده است.

هاشمی نژاد توضیح داد: تنها اعضای سازمان مجاهدین خلق مورد حمایت گزارش های سازمان ملل قرار گرفتند و حتی نام قربانیان تروریسم ذکر نشد.

وی ادامه داد: رژیم صهیونیستی در غزه در معرض دید تمام جهان انواع جنایات را مرتکب شده و می کند و این با وجود عدم واکنش آشکار سازمان های بین المللی است.

هاشمی نژاد افزود: مریم رجوی سرکرده مجاهدین خلق کتابی نوشت که در آن 5 نفر را به شیوه انتحاری کشتیم که یکی از آنها پدرم بود و این فرد مدعی دموکراسی بود!

وی از محاکمه اعضای سازمان مجاهدین خلق و کودتای 28 مرداد توسط قوه قضائیه قدردانی کرد و تاکید کرد: این دادگاه ها فصل جدیدی در پیگیری مطالبات خانواده های قربانیان تروریسم است.

خواست خانواده های تروریست عدالت است

العمادی معاون امور زنان و حقوق بشر وزارت امور خارجه ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا و قربانیان تروریسم افزود: مبارزه با تروریسم تنها یک مسئله امنیتی نیست، بلکه جلوه ای از اقدامات دولت است. تعهد به شهروندان و حقوق بشر.

وی گفت: وظیفه دولت ها برای تعقیب یا استرداد تروریست ها یک وظیفه قانونی و یک تعهد اخلاقی برای تامین امنیت شهروندان است.

العمادی تاکید کرد: خواسته خانواده های تروریست دستیابی به عدالت و حق دادرسی عادلانه است.

معاون زنان و حقوق بشر وزارت امور خارجه گفت: حمایت از تروریست ها و کشورهای مدعی حقوق بشر، اعتبار سازمان ملل و سازمان های حقوق بشری را زیر سوال می برد و نباید به ابزاری در دست تروریست ها تبدیل شود. ”

این مراسم همزمان با روز جهانی بزرگداشت قربانیان تروریسم و ​​با حضور جمعی از خانواده های قربانیان تروریسم از سراسر کشور برگزار شد.

تبلیغات بنری

iribnews به نقل از تیلا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *