سخنگوی قوه قضائیه گفت: خبرهای دیگری مبنی بر خروج این خانم از کشور وجود دارد که حکایت از احتمال حضور وی در یکی از زندان های کشورهای همسایه دارد. در این راستا پلیس بین الملل مکاتبات لازم را انجام داده است.

نشست خبری مشترک اصغر جهانگیر سخنگوی قوه قضائیه و عباس مسجدی رئیس پزشکی قانونی کشور امروز (سه شنبه 15 آبان) با حضور خبرنگاران و عکاسان رسانه های مختلف برگزار شد.
سخنگوی قوه قضائیه درباره پرونده سما جهانباز گفت: این موضوع را از دادگستری استان فارس استعلام کردم، مادر این بانو اظهار داشت که به همراه پسر و دخترش برای دیدن و ملاقات با بستگان خود که در شیراز زندگی می کنند به آنجا رفته بودند و در منزل یکی از اقوام مستقر شده بودند.
وی گفت: در 4 تیر 1401 این بانو از خانه خارج شد و برای فروش طلا به یکی از خیابان های شیراز رفت. در آنجا با خانواده تماس گرفت و اعلام کرد که در حال بازگشت است اما پس از آن تلفن همراهش خاموش شد و ناپدید شد.
بررسی پرونده سما جهانباز
جهانگیر افزود: تحقیقات تکمیلی از فیلم های دوربین طلافروشی ها و مسیر خیابان انجام شد و مشخص شد که این خانم پس از خروج از مغازه توسط مرد جوانی تماس گرفته است. این جوان دستگیر شد اما بررسی ها نشان داد که او فقط مزاحم بوده و ارتباطی به پرونده اصلی ندارد و از شک و ظن پاک شد.
با بررسی مکالمات تلفنی این زن مشخص شد که وی با افراد دیگری در ارتباط بوده است. این افراد نیز تحت تعقیب ماموران قرار گرفتند، اطلاعات آنها جمع آوری و تعدادی از آنها احضار و توضیحاتی از آنها اخذ شد و یکی از این افراد دستگیر شد که با قرار وثیقه آزاد شد.
وی گفت: خبرهای دیگری نیز مبنی بر خروج این بانو از کشور وجود دارد که حکایت از احتمال حضور وی در یکی از زندان های کشورهای همسایه دارد. در این راستا پلیس بین الملل مکاتبات لازم را انجام داده است.
جهانگیر گفت: پدر این زن با یکی از متهمان که آخرین تماس ها را داشت، ملاقات حضوری داشته اما تاکنون مدرکی دال بر ارتباط فرد دستگیر شده با ناپدید شدن این زن به دست نیامده است.
وی گفت: پرونده در این مرحله تشکیل و مجازات آن صادر و برای رسیدگی به دادگاه کیفری استان فارس ارسال شده است. تمامی موارد مشکوک در دست بررسی است و در صورت تایید اطلاع رسانی خواهد شد.


